Uuden vuoden konsertti 1.1.2022

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto järjestää jälleen Uuden Vuoden konsertin Temppeliaukion kirkossa 1.1.2022 klo 18. Konsertin solisteina ovat rahaston vuoden laulajat sopraano Marika Hölttä ja basso Henri Uusitalo.

Marika Höltän kuva: Sakari Röyskö
Henri Uusitalon kuva: Riku Larvanto

Pianistina konsertissa toimii Erkki Korhonen. Korhonen on toiminut pianonsoiton sekä lied- että kamarimuksiikin opettajana Sibelius-Akatemiassa ja hänet tunnetaan myös Urkuyö & Aaria – festivaalin taiteellisena johtajana.

Konserttiin on vapaa pääsy. Osallistuminen ei vaadi ennakkoon ilmoittautumista. Konsertissa on myynnissä käsiohjelma viiden euron hintaan. Myyntituotolla Lipposten rahasto järjestää lastentapahtuman syksyllä 2022.

Konsertin järjestelyissä otetaan huomioon mahdolliset koronan aiheuttamat rajoitukset ja varautumistoimenpiteet. Koronapassi on käytössä Töölön seurakunnassa yhteislaulutilaisuuksissa, konserteissa ja esityksissä. Koronapassi luetaan THL:n hyväksymällä Koronatodistuksen lukija -sovelluksella tai manuaalisesti ilman sähköistä lukijaohjelmaa. Todistuksen esittämisvelvoite ei koske alle 16-vuotiaita lapsia. Koronapassi tarkastetaan kaikilta osallistujilta ovella. Lähde: https://www.seurakuntatoolo.fi/

Lisätietoja konsertista: säätiön asiamies Ulla Vuolanne, ulla.vuolanne@sivistysrahasto.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää