Palvelut

Merkkipäiväluettelo

Kansan Sivistysrahaston julkaisema  merkkipäiväluettelo ilmestyy sähköisesti kuukausittain. Luetteloon merkittyjä ystäviä on helppo muistaa kirjekukin tai adressein –osoitetiedot ovat valmiina KSR:ssä.

Luettelossa julkaistaan niiden henkilöiden merkkipäivät, jotka ovat antaneet siihen kirjallisesti luvan.

Kerran kuukaudessa lähetettävän merkkipäiväluettelon voit tilata suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Vastausviestillä voit kertoa, keitä haluat nimissäsi tai järjestönne nimissä kirjekukalla tai adressilla muistaa.

Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia, lähetämme luettelon tulostettuna ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Merkkipäivät

Parhaat onnittelut merkkipäivien viettäjille
– Kansan Sivistysrahaston adressilla tai kirjekukalla. Merkkipäiväkeräykseen osallistumalla tuet opiskelua, sivistys-ja kulttuurityötä.

Voit muistaa merkkipäivän viettäjiä KSR:n rahastoihin ohjatuissa keräyksissä oheisen valikon “tee lahjoitus” painikkeen alta tai klikkaamalla luettelon lahjoitustilin numeroa. Lahjoitus suoritetaan oman pankin välityksellä. Emme kuitenkaan välitä maksuja muihin kuin KSR:n rahastoihin.

Voit myös tilata merkkipäiväluettelon sähköpostiisi ilmoittamalla osoitteesi meille. Lähetä pyyntö osoitteeseen muista(a)sivistysrahasto.fi. Merkkipäiväluettelo toimitetaan kuusi kertaa vuodessa.

Merkkipäiväkeräykset

Merkkipäivän viettäjä voi ohjata onnittelunsa haluamansa rahaston välityksellä apurahoiksi opiskelijoille, tutkijoille ja taiteilijoille.

Toive ilmoitetaan sähköpostitse luettelon tilanneille tahoille ja kirjataan www-sivuillemme.

Kaikista merkkipäivän viettäjää KSR:n rahastojen kautta onnitelleista henkilöistä ja järjestöistä kootaan näyttävä adressi, joka luovutetaan päivänsankarille.

Muiston kunnioittaminen KSR:n rahaston välityksellä tapahtuu myös edellä kuvatulla tavalla.

Ilmoita merkkipäivästäsi

Kansan Sivistysrahaston merkkipäiväluettelo palvelee lukuisia järjestöjä, yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä erityisesti järjestöelämässä ansioituneiden henkilöiden muistamisessa.

Voit ilmoittaa luetteloon oman merkkipäiväsi,
mahdollisen vastaanoton sekä mahdollisen toiveen merkkipäiväkeräyksestä.

Ilmoitus merkkipäiväluettelossa on maksuton.
Merkkipäivästään voi ilmoittaa milloin vain säätiön kotisivujulkaisuun. Ehtiäkseen sähköpostijakeluun, ilmoitus tulee kuitenkin ilmoittaa säätiölle ennen edellisen kuun puoltaväliä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää