Adressit - Mitalit - Merkkipäivät

Adressit ja kirjekukat

Kansan Sivistysrahaston adressit ja kirjekukat ovat näyttävä ja säilyvä tapa ottaa osaa tai onnitella. Voit tilata ne vaivattomasti KSR:n toimistosta joko puhelimitse tai näiltä sivuilta suoraan.

 

Mitalit

Mitalit toimitetaan postiennakolla ja hintaan lisätään toimituskulut.
Tilauksen voi tehdä puhelimitse numeroon 050 3200 272 tai sähköpostilla osoitteeseen muista@sivistysrahasto.fi.
Hakemuksesta myönnettävien Rafael Paasio ja Väinö Voionmaa -mitalien osalta tarvitsemme vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen.

Merkkipäivät

Voit muistaa merkkipäivän viettäjiä KSR:n rahastoihin ohjatuissa keräyksissä oheisen valikon “tee lahjoitus” painikkeen alta tai klikkaamalla luettelon lahjoitustilin numeroa. Lahjoitus suoritetaan oman pankin välityksellä. Emme kuitenkaan välitä maksuja muihin kuin KSR:n rahastoihin.

Lahjoitus säätiölle kantaa yli sukupolvien

Voit tehdä merkkipäivä- tai muun lahjoituksen suoraan tämän sivun alaosan lahjoituslomakkeella, jos Sinulla on pankin verkkomaksutunnukset käytössäsi.

Lahjoituksella tuet apurahatoimintaamme. Apurahamme kannustavat tavallisia ihmisiä tarttumaan uusiin haasteisiin, kehittämään itseään ja rohkaisevat luovaan elämään.

KSR:n logo

Medialle ja rahastoille käytettäväksi KSR:n logo. Klikkaa logon kuvaa, niin pääset lataamaan sen omalle laitteellesi. 

Muita logomalleja varten otathan yhteyttä KSR:n toimistoon. 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää