Mitalit

Mitalit toimitetaan postiennakolla ja hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen voi tehdä puhelimitse numeroon 050 3200 272
tai sähköpostilla osoitteeseen **@**.

Hakemuksesta myönnettävien Rafael Paasio ja Väinö Voionmaa -mitalien osalta tarvitsemme vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen.

Työväenliike–mitali

Kuvanveistäjä Raimo Heinon suunnittelema pronssiin lyöty mitali, joka soveltuu lahjaksi ja tunnustukseksi ay-aktiivisuudesta
tai muusta järjestötyöstä.

Halkaisija 70 mm
Paino 277 g
Hinta 65 €

Tammisaari 1918 -mitali

Taidegraafikko Markku Laitakarin suunnittelema pronssiin lyöty mitali, joka on tarkoitettu lahjaksi ja tunnustukseksi ihmisoikeus- ja solidaarisuustyössä tai työ- ja järjestöelämässä ansioituneille.

Hopeaan lyötynä mitali on erityisenä tunnustuksena myönnetty Mauno Koivistolle, Tarja Haloselle, Reijo Frankille ja Tapani Brotherukselle.

Halkaisija 70 mm
Paino 236 g
Hinta pronssisena 50 €

Rafael Paasio –mitali
ja rintamerkki

Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan suunnittelema pronssiin lyöty mitali. Mitali myönnetään tunnustukseksi SDP:n puolueosastojen, kunnallis- ja piirijärjestöjen hakemuksesta ansioituneille, 60 vuotta täyttäneille aktiivi- ja rivijäsenille. Mitalia ei myydä keräilijöille.

Halkaisija 70 mm
Paino 498 g
Hinta 110 €

Väinö Voionmaan -mitali

Kuvanveistäjä Erkki Kannoston suunnittelema pronssiin lyöty numeroitu mitali. Se myönnetään TSL:n opinto-, piiri- tai jäsenjärjestön hakemuksesta kiitoksena ja tunnustuksena pitkäaikaisesta TSL-työstä sekä ansioista sivistyksellisen tasa-arvon edistämisestä. Mitalia myydän numeroimatta keräilijöille.

Halkaisija 70 mm
Paino 346 g
Hinta 100 €