KSR:n kärkihankeraha 50-vuotiaalle Työväen Musiikkitapahtumalle

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 25.-31.7.2022 Valkeakoskella. Kansan Sivistysrahasto on antanut 50-vuotisjuhlaansa viettävälle tapahtumalle 20 000 euron kärkihankerahan.

Viisikymmentä vuotta sitten perustettu Työväen Musiikkitapahtuma on maamme suurin työväenliikkeen kulttuuriteos vuodesta toiseen. Työväenliikkeen perinne ja kulttuuri ovat vahvasti näkyvillä näillä monitaidefestareilla. Työväenaatteen peruskivet; kansainvälisyys, solidaarisuus, demokratia, tasa-arvo ja rauha ovat tänäkin juhlavuonna ensisijaisen tärkeitä arvoja.

–  Suomen työväen ja työväenliikkeen sivistyksellisiä pyrkimyksiä tukiessaan, Kansan Sivistysrahasto on aina ollut musiikkitapahtumassa kuin kotonaan.  Kansan Sivistysrahastolla on ollut ilo tehdä hyvää yhteistyötä toiminnanjohtaja Marianne Haapojan, muiden etevien työntekijöiden sekä korvaamattomien talkoolaisten kanssa jo vuosikymmenten ajan. KSR:n omat tärkeimmät juhlatilaisuudet onkin järjestetty Valkeakosken kesässä, kertoo Kansan Sivistysrahaston asiamies Ulla Vuolanne.

Kansan Sivistysrahasto onnittelee Työväen Musiikkitapahtumaa, soikoon musiikkinne ja kuulukoon laulunne innostavana vielä pitkään!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää