Kansan Sivistysrahasto esillä SDP:n puoluekokouksessa

Teemu Hirvonen näyttää mallia maskin käytölle.
JHL:n edustajat Sanni Halla-aho ja Eija Harjula olivat mukana järjestötorilla.
UMO esiintyi tapahtumassa ja maskit saivat orkesterissa uusia käyttökohteita.
SDP:n 46. puoluekokous järjestettiin Tampereella 22.-24.8.2020 

Kansan Sivistysrahasto oli perinteisesti mukana järjestötorilla esittelemässä toimintaa yhdessä lukuisten muiden järjestöjen kanssa. Tällä kerralla järjestelyt olivat poikkeukselliset johtuen covid 19 – pandemiasta. Turvaväleistä huolehdittiin ja KSR jakoi esitteiden lisäksi ajan hengen mukaisesti maskeja kokousvieraille ja esiintyjille. 

Kolmepäiväinen puoluekokous toi mukanaan merkittäviä linjauksia yhteiskunnan kehittämiseen, mutta myös lukuisia lämpimiä ja iloisia tapaamisia järjestötorilla. Oli upeaa tavata kokousväkeä sekä järjestöjen toimijoita ja saada tilaisuus keskustella KSR:n tarjoamista mahdollisuuksista osana suurempaa työväenliikkeen kokonaisuutta. 

Arvostamme myös tilaisuutta olla mukana merkittävässä tapahtumassa, jossa luotiin uuden puheenjohtajan Sanna Marinin sanoittamana vahvaa, tasa-arvoista ja oikeudenmukaista linjaa tulevaisuuteen. 

Onnittelut kaikille puolueen luottamustehtäviin valituille ja lämmin kiitos, että saimme olla mukana kertomassa KSR:n tarinaa ja rakentamassa yhteisiä polkuja tulevaisuuteen. 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää