Kansan Sivistysrahasto

Säästöpankinranta 2 A 8 krs.
00530 Helsinki

Puh. 050 3200 272

**@**

Toimisto avoinna

klo 8.30-16.00

KSR hakee joukkoonsa viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista - hakuaika 28.2.2019 saakka

Oletko sinä seuraava
Kansan Sivistysrahaston viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen
 

Kansan Sivistysrahasto on itsenäinen työväenliikkeen säätiö, joka apurahatoiminnan kautta tukee mm. kulttuuri- ja tutkimushankkeita ympäri Suomen. Etsimme säätiöön energistä ja kekseliästä viestinnän ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen 1.5.2019 alkaen/sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Hakaniemen kahdeksannesta kerroksesta suoraan säätiömaailmaan ja näkemykselliseen rahastotoimintaan. Saat mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa yhteiskuntaan sekä luomassa erinomaista palvelutoimintaa ja elämyksiä yhdessä säätiöperheen ja asiakkaidemme kanssa.


Odotamme sinulta rohkeaa ja innokasta otetta työväenliikkeen arvojen mukaiseen toimintaamme. Toivomme sinulta työkokemusta ja koulutusta markkinoinnin ja tiedotuksen parista ja muista viestinnällisistä tehtävistä sekä markkinoinnin teknisten toteutusten ja sosiaalisen median hallintaa. Vahva sitoutuminen tehtävään sekä työväenliikkeen verkostojen ja toimintakentän tuntemus lasketaan eduksesi.


Vastuullesi kuuluu kulttuurilahjakonseptin (www.kulttuurilahja.fi) vetäminen, keräyskampanjoiden hankinta ja ohjaus, aina keräysten loppuraportteihin saakka. Osallistut myös säätiön kampanjoiden, tapahtumien ja asiakastilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Huolehdit kotisivujen (www.sivistysrahasto.fi) sisällöstä ja kehittämisestä sekä markkinointiviestinnästä kuten esitteistä ja mainoksista. Tunnet ja osaat käyttää laajasti digitaalisen- ja someviestinnän kanavia. Tärkeä tehtäväsi on myös apuraha-asiakkaiden palveleminen apuraharaportteihin saakka, apurahasovelluksen hallinta ja kehittäminen sekä apurahahankkeiden viestinnällinen esiintuominen. Viihdyt hyvin myös rutiininomaisissa toimistotehtävissä ja olet valmis tarvittaessa pienessä kolmen hengen toimistossa muiden henkilökunnan jäsenten sijaistamisiin.

 

Hae paikkaa sähköpostitse 28.02.2019 mennessä.
Kirjoita vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä siihen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.
Lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä osoitteella **@**.
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa säätiön asiamies Ulla Vuolanne, puh. 050 378 3783.