Kansan Sivistysrahasto

Säästöpankinranta 2 A 8 krs.
00530 Helsinki

Puh. 050 3200 272

**@**

Toimisto avoinna

klo 8.30-16.00

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto tuo nuoret laulutaiteilijat Temppeliaukion kirkkoon

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto järjestää Uuden Vuoden konsertin 1.1.2018 klo 19 Temppeliaukion kirkossa, Helsingissä. Konserttiin on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoon ilmoittautumista.

Konsertissa kuullaan upeimpien suomalaissäveltäjien klassikoita: Merikantoa ja Sibeliusta sekä Debussyn kauneimpia säveliä. Konsertin puolivälissä taitelijamme, mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto ja tenori Taavi Oramo esittävät Brahmsin harvemmin esitettyjä duettoja. Konsertin lopussa Taavi Oramo esittää nuoren suomalaissäveltäjän, Heta Ahon sävellyksiä runoilija Edith Södergranin teksteihin. Konsertissa pianistina toimii Erkki Korhonen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Myynnissä on käsiohjelma 5 euron hintaan. Käsiohjelman tuotto käytetään Lipposten rahaston lastentapahtuman järjestämiseen.

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto on Kansan Sivistysrahaston alaisuudessa toimiva rahasto, joka tukee ja kannustaa nuoria taiteilijoita urallaan eteenpäin. Rahaston kautta edistetään suomalaisen kulttuurin – niin maalaus- kuin musiikkitaiteen leviämistä sekä Suomessa että maailmalla. Mikäli haluatte olla kannustamassa nuoria taiteilijoita rahaston kautta, voitte ohjata tukenne Kansan Sivistysrahaston tilille FI8515213000006009, tiedonantoon: Lipposen rahasto. 

Lämmin kiitos tuestanne!

Nähdään 1.1.2018 klo 19 Temppeliaukion kirkossa! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
Sara Salomaa
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kansan Sivistysrahasto
sara.salomaa(a)sivistysrahasto.fi
p. 044 550 5450