Hakuohjeet ja hakusovellus

Arvoisa apurahan hakija

Tutustu apurahaohjeisiin huolella.
Tämän sivun alareunassa,
ohjeiden jälkeen on linkki sähköiseen hakusovellukseen.

Apurahat vuodelle 2019 haettiin elokuussa 2018. Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille! Päätökset apurahoista annetaan joulukuun 2018 lopussa.

 

Kansan Sivistysrahasto tukee työväen ja työväenliikkeen sivistyksellisiä pyrkimyksiä sekä yhteiskunnallisesti painottunutta tutkimusta, taidetta, opiskelua ja kansainvälistä solidaarisuutta edistävää tiedotus- ja valistustyötä. Lääke- ja terveystieteelliseen tutkimustyöhön emme valitettavasti pysty apurahoja ohjaamaan.

Rahasto jakaa yleis-, erikois- ja maakuntarahastoistaan
apurahoja yksityisille henkilöille, työryhmille ja yhteisöille.

Apurahamme rahoitetaan merkkipäiväkeräysten, muistamispalvelujen, Kulttuurilahjan, lahjoitusten,
testamenttien ja pääomamarkkinoiden tuotoilla.

Sähköpostiosoite

Lähetämme sähköisesti tiedon apurahamyönnöistä kaikille sähköpostiosoitteensa kirjoittaneille. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

Työryhmä

Mikäli haette apurahaa työryhmälle, riittää että ilmoitatte hakemuksessa yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot. Mikäli työryhmä saa hankkeellensa apurahaa, pyydämme ennen apurahan maksamista yhteyshenkilöltä työryhmän jäsenten nimet ja apurahan jako-/käyttösuunnitelman.

Rahasto

Haen apurahaa -valikossa sinun tulee valita mihin jakoon hakemuksesi ohjaat. Vaihtoehdot lomakkeessa ovat:
Kansan Sivistysrahaston pääjako
SAK:n ja ammattiliittojen rahastojen jako
KSR:n Tammen rahasto
Riihi Säätiö

Ammattiliitto tai rahasto -valikossa sinun tulee valita rahasto aina silloin, kun haet apurahaa ammattiliittojen rahastosta. Muutoin voit jättää rahastovalinnan tekemättä.  Apurahoista päättävät valitsevat aiheen mukaan hakemuksellesi parhaiten sopivan rahaston.

Hakemuksen aihe

Tämä on hakemuksesi otsikko, kerro mahdollisimman napakasti ja tarkasti hankkeesi sisältö. Älä käytä kohdassa sanaa apuraha (esim. Apuraha opintoja varten) vaan kerro ytimekkäämmin (esim. Japanissa suorisettavat historian lisäopinnot).

Apurahahakemuksen perustelut

Täytä perustelut erittäin hyvin, ensimmäinen hakemusten käsittely tehdään tähän kirjoittamasi hankekuvauksen perusteella. Kerro maksimissaan 2000 merkillä, miksi juuri sinun tulisi saada apuraha ja mikä merkitys hankkeellasi on. Kerro perustelut napakasti.

Suositukset

Tulemme mahdollisesti ottamaan yhteyttä suosittelijaan apurahoista päätettäessä. Lisää ohjeiden mukaisesti suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot hakulomakkeeseen.

Liitteet

Liitä ainoastaan hakemuksen kannalta olennaiset liitteet hakemukseen. Yksittäisen liitteen maksimikoko on 3Mt. 

Hakuaika

Kansan Sivistysrahaston apurahojen hakuaika on 1.8.2018 klo 00.01 ja 31.8.2018 klo 23.59 välinen aika. HUOM! Hakemuksia ei oteta vastaan paperisena. Hakeminen tapahtuu pelkästään sähköisesti, eikä lomakkeita tule erikseen postittaa.

Jakopäätökset

Jaetut apurahat julkistetaan näillä kotisivuilla
seuraavan vuoden tammikuun loppuun mennessä.

Tekninen tuki

Hakusovelluksen käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tekninen tuki, ota yhteys sähköpostitse osoitteella **@**

Tietosuoja

Apurahan hakijan tietoturvaselvitys löytyy liitteenä tämän sivun alalaidasta. 

 

HUOM! Lähettämällä hakemuksen säätiöön, hakija antaa Kansan Sivistysrahastolle luvan julkaista mahdollista apurahaa ja sen saajaa koskevat tiedot säätiön julkaisuissa sekä säätiön kotisivuilla ja sen sosiaalisen median kanavissa.

☛ Siirry sähköiseen hakusovellukseen tästä


pdf liite

Tietoturvaselvitys apurahan hakijoille